Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Ποιες ώρες είστε ανοικτά;
Είμαστε ανοικτά καθημερινές 17:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακα 10:00 – 22:00. Για αργίες και γιορτές ενδέχεται να αλλάζει το ωράριο και θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας και στα social media.
Ποιές ώρες κάνετε τα πάρτυ σας;
Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 – 21:00 ή 18:30 - 21:30 Σαββατοκύριακα: 10:30 – 13:30, 14:30 – 17:30, 18:30 – 21:30
Τι ισχύει για τις κρατήσεις των πάρτι;
Οι κρατήσεις για παιδικά πάρτι γίνονται τουλάχιστον 7 ημέρες νωρίτερα, για τον καλύτερο προγραμματισμό του μενού Η επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται μόνο με την κατάθεση μίας ενδεικτικής προκαταβολής H έκπτωση -10% ισχύει για κλείσιμο του πάρτι τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα Σε περίπτωσης ακύρωσης για οποιοδήποτε λόγο γίνεται μεταφορά του πάρτι στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται
Ποιες ηλικίες εξυπηρετεί ο χώρος σας;
Στην παιχνιδοκατασκευή μπορούν να εισέλθουν παιδιά από 9 μηνών έως 9 ετών (παιδάκια το πολύ 4ης δημοτικού).
Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μικρότερα παιδιά;
Στον χώρο μας δίνουμε πολύ προσοχή και έμφαση στις μικρότερες ηλικίες και έχουμε το Baby Corner για μωρά/παιδιά μέχρι 2 ετών με μαλακά SOFTPLAY παιχνίδια ειδικά για την ασφάλεια τους. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει μπροστά τζαμαρία για να βλέπουν άνετα οι γονείς τα παιδάκια τους.
Έχετε τιμοκατάλογο για εστιατόριο και καφέ;
Ναι. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τους καταλόγους της Wonderland.
Πόσο κοστίζει η είσοδος για να μπούνε τα παιδιά στον παιδότοπο;
Κάθε παιδί χρεώνεται τις καθημερινές Δευτέρα έως Πέμπτη με 6€ και το αδελφάκι του με 5€. Παρασκευή και Σαββατοκύριακα χρεώνεται με 8€ και το αδελφάκι του με 7€.
Έχετε διαφορετικές τιμές για τρίτεκνους και πολύτεκνους;
Οικογένειες με 3 παιδιά και πάνω δεν χρεώνονται για το 3ο παιδί και τα υπόλοιπα παιδιά-μέλη. Για παράδειγμα αν έρθει κάποια οικογένεια με 4 παιδιά θα πληρώσει μόνο για τα 2.
Τι παιχνίδια έχει ο χώρος σας;
Ο παιδότοπος έχει μια πολύ μεγάλη 3όροφη παιχνιδοκατασκευή που ξεκινάει από το ισόγειο και φτάνει στον 1ο όροφο. Επίσης έχουμε το Baby Corner για μικρότερα παιδάκια στον 1ό όροφο καθώς και διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια.Στον 2ο όροφο έχουμε χώρο δημιουργικής απασχόλησης . Στον 3ο όροφο έχουμε άλλη μια παιχνιδοκατασκευή, τραμπολίνο και φουσκωτό.
Τι περιλαμβάνει η είσοδος του παιδιού;
Περιλαμβάνει συσκευασμένο χυμό και ποπ-κόρν.
Υπάρχει χώρος για καπνίζοντες;
Στο ισόγειο έχουμε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό θερμαινόμενο χώρο για καπνίζοντες .
Σε ποιούς χώρους σερβίρετε φαγητό;
Σερβίρουμε φαγητό στους χώρους του ισογείου και του 1ου ορόφου καθημερινές 17:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα & αργίες 11:00 – 22:00

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Wonderland 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ