Διαφημιστείτε στη Wonderland

Η Wonderland αποτελεί έναν οικογενειακό πολυχώρο, με πολλές επιλογές και δυνατότητες για όλους! Το κοινό της είναι ευρύ με φανατικούς μικρούς αλλά και μεγάλους, που την επισκέπτονται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης.

Ο λόγος λοιπόν για έναν πολυχώρο, που προσελκύει το ενδιαφέρον ολόκληρης της οικογένειας χάρη στις δράσεις και δραστηριότητες που οργανώνονται, στο σπιτικό φαγητό και το εστιατόριό της, στο πολύ καλά εκπαιδευμένο και μελετημένο παιδαγωγικό τμήμα, στα παιδικά πάρτι και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις (π.χ. βαπτίσεις) που φιλοξενεί, στις παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, στον υπέροχο κήπο της με τις κρεμαστές «πράσινες» λεπτομέρειες από φυτά και τις εκπλήξεις που «κρύβει» ανά εποχή. Η Wonderland έχει το πιστό κοινό της, το οποίο αυξάνεται εντυπωσιακά κάθε χρόνο!

Πως μπορεί κάποιος να διαφημιστεί στη Wonderland

Αρχικά κάθε επιθυμητός τρόπος διαφήμισης στον Χώρο μας, είναι συζητήσιμος κι ευπρόσδεκτος αφού μας αρέσει να είμαστε δημιουργικοί. Πιο συγκεκριμένα όμως η ομάδα μας σάς δίνει τις εξής δυνατότητες προβολής:

  • Προβολή στις γιγάντιες οθόνες που υπάρχουν σε κάθε όροφο του 5όροφου κτηρίου μας, με αντίστοιχο τηλεοπτικό σποτάκι
  • Παρουσίαση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας στον Χώρο μας
  • Shop in shop, αν επιθυμείτε να πουλήσετε το προϊόν σας στο κοινό της Wonderland
  • Προβολή μέσω διαφημιστικού banner σε όποιον όροφο επιλέξετε
  • Ειδική προβολή στο πλαίσιο ενός παιδικού πάρτι, μίας δράσης ή δραστηριότητας
  • Προβολή στα Social Media και το website της Wonderland
  • Παρουσίαση ή συνέντευξη στο Blog της Wonderland

Ποιος μπορεί να διαφημιστεί στη Wonderland

Οποιοσδήποτε επαγγελματίας σχετίζεται με την οικογένεια και τα παιδιά, έχει τη δυνατότητα να προβληθεί στον οικογενειακό πολυχώρο μας. Κάθε πρόταση και κάθε αίτημα φυσικά περνάει από τον ενδελεχή έλεγχο του εξειδικευμένου κι έμπειρου τμήματος Μάρκετινγκ, που διαθέτουμε ώστε να γίνει η αξιολόγηση και να συζητήσουμε μαζί σας κάθε πιθανό τρόπο προβολής. Επομένως όποιος επαγγελματίας έχει προϊόντα (π.χ. παιχνίδια, παιδικά- εφηβικά ρούχα, παιδικά έπιπλα κ.ά.) ή υπηρεσίες (π.χ. κάποιος ειδικός σε θέματα διατροφής, συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, ψυχολογίας κ.ά.), μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη κι επιτυχημένη διαφήμιση στη Wonderland.

Bonus info: Το τμήμα Μάρκετινγκ της Wonderland είναι σε θέση να «πάει τη σκέψη σας» ένα βήμα παραπέρα για μία διαφημιστική στρατηγική, που θα αποδώσει άμεσα σ’ εσάς και την επιχείρησή σας.

Για οποιοδήποτε σχετικό αίτημα διαφήμισης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Wonderland, ώστε να συζητήσουμε αναλυτικά τον καλύτερο τρόπο για την προβολή σας.