ΟΙ WONDERLAND ΚΑΝΟΝΕΣ

Οι Wonderland Κανόνες


Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Επαγγελματίες: Στο χώρο μας εργάζονται προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Η Wonderland συνεργάζεται με παιδαγωγούς, διοργανωτές παιδικών πάρτι και σεφ.

 

Το φαγητό είναι οικογενειακή επένδυση: Τα πιάτα μας δημιουργούνται από ποιοτικά προϊόντα, κάποια εκ των οποίων είναι βιολογικά, ενώ το μενού έχει μελετηθεί έτσι ώστε ακόμη και το πιο δύσκολο στο φαγητό, παιδάκι να το λαχταρήσει.

 

 

Ασφάλεια στο χώρο μας: Βρισκόμαστε σ’ ένα ασφαλές σημείο, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά ακόμη και όταν παίζουν στον εξωτερικό χώρο της

 

Αγαπάμε τα ζώα: Έχουμε μία pet- friendly προσέγγιση με ιδιαίτερη ευαισθησία και αδυναμία στα ζώα. Ωστόσο φροντίζουμε για την υγιεινή όλων των επισκεπτών της Wonderland και γι’ αυτό το λόγο σάς ζητούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν έρθετε με το κατοικίδιό σας. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των ατόμων που φοβούνται τα ζώα αλλά κι εκείνων που υποφέρουν από κάποια σχετική μορφή αλλεργίας. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, συμβάλλουμε στην καλύτερη ασφάλεια κι αρμονία του χώρου. Εσείς μάς καλείτε τηλεφωνικά ή μας στέλνετε γραπτά το αίτημά σας και εμείς βρίσκουμε το κατάλληλο Wonderland spot για εσάς και το τετράποδο μέλος της οικογένειας.

 

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά: Διατηρούμε τους χώρους μας καθαρούς και φροντίζουμε για την υγιεινή τους. Έχουμε ξεχωριστές τουαλέτες για τα βρέφη, τα παιδιά και τους ενήλικες με ειδικά διαμορφωμένα είδη. Υπάρχει συνεχώς άνθρωπος που καθαρίζει και σχεδόν όλα τα αντικείμενα (π.χ. παιδικά καρεκλάκια, φουσκωτά μπαλάκια) ανοίγονται για πρώτη φορά μπροστά σας.

 

Διατηρούμε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών: Στη Wonderland θέλουμε να βλέπουμε χαρούμενα παιδιά. Έτσι διαθέτουμε πολλούς διαφορετικούς χώρους για παιχνίδι, προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε παιδικό γούστο ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Μία επίσκεψη στο χώρο μας θα σας πείσει!