Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο χώρος μας

 

Σ’ ένα χώρο αρμονικό και συμμετρικό, όμορφο και παραμυθένιο με έντονο το φυσικό στοιχείο χάρη στους κρεμαστούς κάθετους κήπους που διαθέτει, μικροί μεγάλοι μπορούμε τώρα να απολαύσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους.

Η Wonderland έχει πάρει την τελική μορφή της μέσα από το μεράκι και την προσωπική εμπειρία των ιδιοκτητών ως ενήλικες που δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια και διατηρούν την παιδικότητα για να απολαμβάνουν τη ζωή σαν τα παιδιά… με χαμόγελο!

Η Wonderland είναι ένας ασφαλής χώρος, που έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα εργονομικά πλαίσια ασφαλείας και στοχεύει να εξυπηρετήσει τις απαιτητικές ανάγκες της οικογένειας.

«Λειτουργήσαμε σαν να είμαστε οι ίδιοι οι πελάτες και βάλαμε τα παιδιά μας στη θέση των παιδιών που θα επισκεφθούν τη μαγική μας χώρα. Γι’ αυτό το λόγο δώσαμε μεγάλη βάση στη χαρούμενη διακόσμηση, στην καθαριότητα και υγιεινή με συνέπεια, στις προδιαγραφές ασφαλείας και στις παραμυθένιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.»

Η ιδέα για τη δημιουργία ενός family- friendly πολυχώρου προέκυψε από την ανάγκη της οικογένειας να απολαμβάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση, όταν βρίσκεται σ’ ΕΝΑ χώρο

 

Ισόγειος χώρος

 

navigate_before
navigate_next

 

1ος όροφος

navigate_before
navigate_next

 

Εστιατόριο

navigate_before
navigate_next

Prive χώρος

navigate_before
navigate_next