Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας


Μικροί μεγάλοι βρίσκουμε τη Wonderland μας!

Μπορεί το όνομα να θυμίζει το διαχρονικό παιδικό παραμύθι του Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων αλλά όταν βρίσκεσαι μπροστά από τον family- friendly πολυχώρο της Wonderland, νιώθεις σαν τον Τσάρλι Μπέκετ όταν πρωτοαντίκρισε το Εργοστάσιο, στην ταινία Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας.

Με σήμα το χαρούμενο λαγουδάκι, που έχει το ρόλο του φανταστικού φίλου μικρών και μεγάλων, ανακαλύπτουμε παρέα το δρόμο για τη «λαγότρυπα» της χαράς, της έκφρασης, της αγάπης για τη φύση και της απόλαυσης του ποιοτικού φαγητού.


Στόχος μας είναι τα παιδιά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αποκτήσουν εδώ κάποιες από τις πιο χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις τους, την ώρα που οι ενήλικες θα βρίσκουν τη Wonderland που ψάχνουν στην καθημερινότητά τους… Τα παιδιά, ηλικίας 1- 10 ετών, απασχολούνται δημιουργικά και παίζουν «ελεύθερα» αλλά με ασφάλεια, σε κάποιον από τους ορόφους όσο οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους.

Το παιδί έχει άμεση επαφή με τον γονέα ή κηδεμόνα του κι εκείνος μπορεί να βλέπει από τις ειδικές κάμερες που υπάρχουν και προβάλλουν το περιεχόμενό τους στις τεράστιες οθόνες του χώρου, που βρίσκεται και τι κάνει το παιδί ανά πάσα στιγμή.


Σαν παιδικό παραμύθι…

Η Wonderland είναι το νέο, εμπνευσμένο από το παραμύθι, τις παιδικές αναμνήσεις και την οικογένεια, στέκι μας.

Η ομάδα της Wonderland αγαπάει ιδιαίτερα τα παραμύθια, γιατί εξιστορούν πραγματικά γεγονότα της ζωής μικρών και μεγάλων που δεν έχουν πάντα χαρούμενο τέλος αλλά μπορούν ωστόσο να έχουν μία χαρούμενη προσέγγιση.

Το μήνυμα του κάθε παραμυθιού είναι επίκαιρο για τη ζωή ενός παιδιού και διαχρονικό για τη ζωή όλων μας.