ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Να σας συστηθούμε


Σ’ ένα χώρο αρμονικό και συμμετρικό, όμορφο και παραμυθένιο με έντονο το φυσικό στοιχείο χάρη στους κρεμαστούς κάθετους κήπους που διαθέτει, μικροί μεγάλοι μπορούμε τώρα να απολαύσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους.

Η Wonderland έχει πάρει την τελική μορφή της μέσα από το μεράκι και την προσωπική εμπειρία των ιδιοκτητών ως ενήλικες που δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια και διατηρούν την παιδικότητα για να απολαμβάνουν τη ζωή σαν τα παιδιά… με χαμόγελο!


Η Wonderland είναι ένας ασφαλής χώρος, που έχει σχεδιαστεί με τα υψηλότερα εργονομικά πλαίσια ασφαλείας και στοχεύει να εξυπηρετήσει τις απαιτητικές ανάγκες της οικογένειας. «Λειτουργήσαμε σαν να είμαστε οι ίδιοι οι πελάτες και βάλαμε τα παιδιά μας στη θέση των παιδιών που θα επισκεφθούν τη μαγική μας χώρα.

Γι’ αυτό το λόγο δώσαμε μεγάλη βάση στη χαρούμενη διακόσμηση, στην καθαριότητα και υγιεινή με συνέπεια, στις προδιαγραφές ασφαλείας και στις παραμυθένιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.»Η ιδέα για τη δημιουργία ενός family- friendly πολυχώρου προέκυψε από την ανάγκη της οικογένειας να απολαμβάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση, όταν βρίσκεται σ’ ΕΝΑ χώρο.


Μικροί μεγάλοι βρίσκουμε τη Wonderland μας!

Μπορεί το όνομα να θυμίζει το διαχρονικό παιδικό παραμύθι του Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων αλλά όταν βρίσκεσαι μπροστά από τον family- friendly πολυχώρο της Wonderland, νιώθεις σαν τον Τσάρλι Μπέκετ όταν πρωτοαντίκρισε το Εργοστάσιο, στην ταινία Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας.

Με σήμα το χαρούμενο λαγουδάκι, που έχει το ρόλο του φανταστικού φίλου μικρών και μεγάλων, ανακαλύπτουμε παρέα το δρόμο για τη «λαγότρυπα» της χαράς, της έκφρασης, της αγάπης για τη φύση και της απόλαυσης του ποιοτικού φαγητού.


Στόχος μας είναι τα παιδιά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αποκτήσουν εδώ κάποιες από τις πιο χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις τους, την ώρα που οι ενήλικες θα βρίσκουν τη Wonderland που ψάχνουν στην καθημερινότητά τους… Τα παιδιά, ηλικίας 1- 10 ετών, απασχολούνται δημιουργικά και παίζουν «ελεύθερα» αλλά με ασφάλεια, σε κάποιον από τους ορόφους όσο οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους.

Το παιδί έχει άμεση επαφή με τον γονέα ή κηδεμόνα του κι εκείνος μπορεί να βλέπει από τις ειδικές κάμερες που υπάρχουν και προβάλλουν το περιεχόμενό τους στις τεράστιες οθόνες του χώρου, που βρίσκεται και τι κάνει το παιδί ανά πάσα στιγμή.


Σαν παιδικό παραμύθι…

Η Wonderland είναι το νέο, εμπνευσμένο από το παραμύθι, τις παιδικές αναμνήσεις και την οικογένεια, στέκι μας.

Η ομάδα της Wonderland αγαπάει ιδιαίτερα τα παραμύθια, γιατί εξιστορούν πραγματικά γεγονότα της ζωής μικρών και μεγάλων που δεν έχουν πάντα χαρούμενο τέλος αλλά μπορούν ωστόσο να έχουν μία χαρούμενη προσέγγιση.

Το μήνυμα του κάθε παραμυθιού είναι επίκαιρο για τη ζωή ενός παιδιού και διαχρονικό για τη ζωή όλων μας.

Οι Wonderland Κανόνες


Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Επαγγελματίες: Στο χώρο μας εργάζονται προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Η Wonderland συνεργάζεται με παιδαγωγούς, διοργανωτές παιδικών πάρτι και σεφ.

 

Το φαγητό είναι οικογενειακή επένδυση: Τα πιάτα μας δημιουργούνται από ποιοτικά προϊόντα, κάποια εκ των οποίων είναι βιολογικά, ενώ το μενού έχει μελετηθεί έτσι ώστε ακόμη και το πιο δύσκολο στο φαγητό, παιδάκι να το λαχταρήσει.

 

 

Ασφάλεια στο χώρο μας: Βρισκόμαστε σ’ ένα ασφαλές σημείο, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά ακόμη και όταν παίζουν στον εξωτερικό χώρο της

 

Αγαπάμε τα ζώα: Έχουμε μία pet- friendly προσέγγιση με ιδιαίτερη ευαισθησία και αδυναμία στα ζώα. Ωστόσο φροντίζουμε για την υγιεινή όλων των επισκεπτών της Wonderland και γι’ αυτό το λόγο σάς ζητούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν έρθετε με το κατοικίδιό σας. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των ατόμων που φοβούνται τα ζώα αλλά κι εκείνων που υποφέρουν από κάποια σχετική μορφή αλλεργίας. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, συμβάλλουμε στην καλύτερη ασφάλεια κι αρμονία του χώρου. Εσείς μάς καλείτε τηλεφωνικά ή μας στέλνετε γραπτά το αίτημά σας και εμείς βρίσκουμε το κατάλληλο Wonderland spot για εσάς και το τετράποδο μέλος της οικογένειας.

 

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά: Διατηρούμε τους χώρους μας καθαρούς και φροντίζουμε για την υγιεινή τους. Έχουμε ξεχωριστές τουαλέτες για τα βρέφη, τα παιδιά και τους ενήλικες με ειδικά διαμορφωμένα είδη. Υπάρχει συνεχώς άνθρωπος που καθαρίζει και σχεδόν όλα τα αντικείμενα (π.χ. παιδικά καρεκλάκια, φουσκωτά μπαλάκια) ανοίγονται για πρώτη φορά μπροστά σας.

 

Διατηρούμε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών: Στη Wonderland θέλουμε να βλέπουμε χαρούμενα παιδιά. Έτσι διαθέτουμε πολλούς διαφορετικούς χώρους για παιχνίδι, προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε παιδικό γούστο ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Μία επίσκεψη στο χώρο μας θα σας πείσει!

Καλέστε μας για πληροφορίες στο:

210 41 01 800

210 41 00 770

Έχεις απορίες;
Στείλε το μήνυμά σου και το λαγουδάκι της Wonderland θα σου απαντήσει σύντομα.