Η Wonderland στα Venue Awards: Το πήραμε, το πήραμε!

Η Wonderland στα Venue Awards: Το πήραμε, το πήραμε!

Η Wonderland προσκλήθηκε να συμμετάσχει στα βραβεία Venue Awards, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Boussias Communications και το Marketing Week  

Στόχος της διοργάνωσης, με το motto «τα βραβεία στο χώρο τους!», ήταν η επιβράβευση της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εμπειρίας που προσφέρουν επαγγελματικοί χώροι από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους στο δικό τους φιλόξενο χώρο.

Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η ύπαρξη ενός στοιχείου, που κάνει έναν επιχειρηματικό, εναλλακτικό, κοινωνικό ή οικογενειακό χώρο να ξεχωρίζει.

Η ωριμότητα του παλιού, με επιχειρήσεις ετών να τιμώνται για το πλούσιο έργο και την προσφορά τους, συνάντησε τη φρεσκάδα του νέου, με καινούργιους πολυχώρους σαν τη Wonderland να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Στα Venue Awards είδαμε παρουσίες επιφανών εκπροσώπων του event industry σε μία ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30.01.2020.

Kids area & Best Use of Marketing & Social Media

Η Wonderland μετράει μόλις έναν χρόνο δράσης και δραστηριοτήτων. Ξεχωρίζει για το μεράκι της, τη συνέπεια, την καθαριότητα, την εξαίρετη διοργάνωση παιδικών πάρτι, τις πλούσιες επιλογές σε φαγητό στο φιλόξενο εστιατόριό της και τις επίσης πλούσιες επιλογές για όλα τα μέλη της οικογένειας, που επιλέγουν να αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους κοντά μας.

Όταν ξεκινήσαμε, είχαμε ένα άγχος για το πως θα σας προσεγγίζαμε. Ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος, για να σας δείξουμε όλα αυτά που κάνουμε και να σας πείσουμε- για αρχή- πως όσα λέμε, τα εφαρμόζουμε.

Μέσα λοιπόν από ένα πολύ καλά μελετημένο πλάνο Marketing και Σχεδιασμού των Social Media posts, καταφέραμε να σας εμπνεύσουμε και να σας παρουσιάσουμε με τον πιο διακριτικό τρόπο όλα αυτά που έχει η ανοιχτή αγκαλιά της Wonderland team για το παιδί, τη μαμά, τον μπαμπά, τους φίλους τον γονιών, ακόμη και τους επαγγελματίες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η Wonderland παρέχει μία prive αίθουσα για τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, με ησυχία, την κατάλληλη προετοιμασία και το ξακουστό της homemade catering.

Αυτός ο διακριτικός τρόπος προσέγγισης του κοινού μας βραβεύθηκε με το βραβείο Best Use of Marketing & Social Media.

Σας ευχαριστούμε πολύ κι επιστρέφουμε δυνατά το 2021, για ένα επόμενο βραβείο που εσείς θα μας χαρίσετε με την αξιολόγηση και την εμπειρία σας. #εδώ_ζωγραφίζουμε_χαμόγελα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *