ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ;

ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ;

Ο καιρός αλλάζει και το ανέμελο παιχνίδι του καλοκαιριού, μεταφέρεται τώρα στους «βαρετούς» για τα παιδιά, εσωτερικούς χώρους. Κι όμως! Η Wonderland αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ότι το παιχνίδι τον χειμώνα παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Αρκεί να διατηρούμε τη φωτεινή διάθεση του καλοκαιριού στην οικογενειακή ψυχολογία μας!

Ο χειμώνας δε θα μας κλείσει στο σπίτι

 

Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, είναι ότι ο χειμώνας δε θα μας κλείσει στο σπίτι. Το παιχνίδι συνεχίζεται και εκτός σπιτιού σε εξίσου cozy οικογενειακά spots, που είναι φιλόξενα ανεξαρτήτως εποχής. Και τι σημαίνει «φιλόξενα»; Ζεστά, ασφαλή, με ποικιλία στις επιλογές τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Γιατί αν οι γονείς δεν περνούν καλά, δε θα πηγαίνουν τόσο συχνά όσο θέλουν τα παιδιά. Στην αντίστροφη περίπτωση όμως ,που όλη η οικογένεια απολαμβάνει το χειμερινό καταφύγιο παιχνιδιού, ο ένας παρασύρει τον άλλο για περισσότερο παιχνίδι και πιο συχνές εξορμήσεις εκτός σπιτιού.

 

Χειμώνας στη Wonderland

Ο στόχος για εμάς είναι να μη βαριέται κανένα μέλος της οικογένειας, όλες τις εποχές του χρόνου. Τα παιδιά θέλουμε να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν αυτό που θέλουν σ’ ΕΝΑΝ χώρο κι επειδή τα «θέλω» τους διαφέρουν από μέρα σε μέρα (ακόμη και από ώρα σε ώρα), η ομάδα μας έχει φροντίσει να τα έχει πραγματικά όλα.

Εδώ θα δεις καταφθάνοντας, έναν τεράστιο κήπο με παιχνίδια και αυτοκινητάκια για τις καλές ημέρες του χειμώνα που μπορείς να παίξεις έξω φορώντας πάντα το μπουφανάκι σου. Στη συνέχεια μπαίνεις μέσα στον επιβλητικό χώρο της Wonderland, όπου όλα τα παιδιά θέλουν σαν τρελά να τρυπώσουν και βλέπεις μπροστά σου μία τεράστια παιχνιδοκατασκευή που φτάνει μέχρι και τους πάνω ορόφους. Εσύ αν ήσουν παιδί, θα έλεγες όχι;

Πολλές φορές βέβαια το μάτι των παιδιών πέφτει και στις λιχουδιές που μπορούν να διακρίνουν από τα λέπτα λεπτά που βρίσκονται στον οικογενειακό πολυχώρο. Παγωτά υψηλής ποιότητας, χειμερινά γλυκά και λιχουδιές από ποιοτικές πρώτες ύλες και με την υπογραφή του σεφ μας, ξετρελαίνουν τα παιδιά που θέλουν να απολαμβάνουν και το φαγητό, τα αλμυρά ή γλυκά σνακ τους, στα διαλείμματα ανάμεσα στο παιχνίδι.

 

Χειμερινές επιλογές ανά ηλικία

 

Οι επιλογές αυξάνονται ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, όπως είναι οι έφηβοι, έχουμε τις Play Station Corners στο δεύτερο όροφο όπου μπορούν να βρουν τον χώρο και το χρόνο τους χωρίς φασαρία από τα μικρότερα αδέρφια.

Δεν ξεχνάμε τις επιλογές του βιβλίου, σε μία βιβλιοθήκη που ανανεώνουμε τακτικά, και των επιτραπέζιων παιχνιδιών που ενδείκνυνται για οικογενειακό παιχνίδι από όλα τα μέλη της οικογένειας.

Όταν υπάρχει φαντασία, οι επιλογές είναι πολλές! Αρκεί οι μεγάλοι να έχουμε τον χρόνο- ή έστω να τον βρίσκουμε- προκειμένου να κάνουμε πράγματα με τα παιδιά εντός και εκτός σπιτιού. Ο χειμώνας είναι μία υπέροχη εποχή για να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια και καλούς φίλους. Σας περιμένουμε λοιπόν στη Wonderland!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *