Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WONDERLAND

Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WONDERLAND

Έφτασε η στιγμή που θα μου δώσουν το πολυπόθητο όνομα. Μεγάλη μέρα για εμένα, αλλά και τους αγαπημένους μου γονείς! Αυτό που τους προβληματίζει βέβαια είναι που μπορούμε να κάνουμε το πάρτι της βάπτισής μου, μετά την Εκκλησία.

Αν με ρωτάς, θα ήθελα να γίνει στη Wonderland, στο χώρο που παίζω τις καθημερινές και εκεί που συναντώ τους φίλους μου τα Σαββατοκύριακα. Η Wonderland έχει συνδεθεί με τη χαρά μου και προτιμώ να περάσω αυτή τη σπουδαία μέρα εκεί που αγαπάω.

Βλέπεις στη Wonderland θα κάνουμε και δραστηριότητες, για να περάσουμε καλά κι εμείς οι μικροί που πιο πολύ μάς νοιάζει το παιχνίδι παρά το φαγητό. Η βάπτισή μου μπορεί να γίνει θεματική με διάφορες ενότητες- τις οποίες θα διαλέξω μαζί με τους γονείς και τις παιδαγωγούς- για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Θα έχουμε και ειδικό μενού!

Ο χώρος καλύπτει φυσικά και τις ανάγκες των μεγάλων, αφού έχει δικό του catering με διάφορες λιχουδιές και μενού που προσαρμόζεται στις επιθυμίες του μπαμπά και της μαμάς. Αν το ζητήσουμε, υπάρχει και πριβέ χώρος για τη βάπτισή μου ενώ όταν έχει καλό καιρό, μπορούμε να την κάνω και στον κήπο της Wonderland που μας ταξιδεύει σε εικόνες από το παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Ρώτησα και έμαθα…

Ο χώρος νοικιάζεται για τέσσερις περίπου ώρες, ενώ πρέπει να έχουμε εκδηλώσει το ενδιαφέρον μας ιδανικά 15 ημέρες πριν για λόγους διαθεσιμότητας. Όσο για την ημέρα που θα κάνουμε τη βάπτιση; Έχουμε το ελεύθερο να διαλέξουμε από τις καθημερινές μέχρι και τα Σαββατοκύριακα!

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, κράτηση, περισσότερες πληροφορίες για τις θεματικές και το μενού του catering, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!

Αφήστε μια απάντηση